Alternativer til de populære bikerboots fra Zara

Go’aften søde piger ♥ Ret sent indlæg, men jeg blev lige inspireret, da jeg her til aften sad og kiggede rundt på nettet efter de helt rigtige biker boots med nitter. Jeg har længe ledt efter nogen, og nu skal det være, da det snart er efterår og det ville se så fint ud med nogle! Jeg har altid været vild med de populære fra Zara med nitter (både de sandfarvede og de sorte!), men eftersom de er udsolgt overalt og sælges til overpris på diverse sider (!!!!), så tænkte jeg at jeg bare ville finde nogle lignende. De skal helst være ankelkorte og gerne med nitter eller et fint spænde. Her er dem jeg fandt frem til i forholdsvis sort og brun/sandfarvet. Dem i kassen er de populære fra Zara:
 DE SORTE
biker boots med nitter
De brune jeg har fundet frem til er ikke så tilfredsstillende, så hvis I har set nogle brune eller sorte i stil med Zara-modellen må I meget gerne smide et link i kommentarfeltet, eller et tip til hvor jeg kan finde nogle :-) Det har I det hele taget været rigtig svært bare at finde støvler til disse to kollager, så al hjælp tages imod med kyshånd ♥ Nu vil jeg smutte i seng! Sov godt alle!

DE BRUNE/SANDFARVEDE

Hvilke nogle synes I bedst om af de brune og de sorte?