Yves Rocher | Monoï sommer musthaves

monoi sommer produkter fra yves rocher

Hej skønne læsere. I dag vil jeg anmelde et rigtig lækre eksklusive sommerkit fra Yves Rocher, som jeg har modtaget. Alle produkterne er fra deres Monoï-serie, og Monoï betyder parfumeret olie på tahitiansk, og er noget som man af kvinder bruger i Tahiti. Det er 100 % naturligt, og produkterne er perfekte til huden her i sommerperioden. Lige nu har Yves Rocher en kampagne, hvor I kan modtage alle 4 produkter (faktisk 3, men parfumen er med i købet!) for kun 209 kroner, hvilket er MEGET billigt. Alle produkterne har nemlig en værdi på 422,- kroner. I kan komme til tilbuddet LIGE HER, men skynd jer for det udløber d. 15 JULI 2016.

yves-rocher-monoi-lagoon-hair-and-bodywash

LAGOON HAIR & BODY WASH

Denne brusegelé kan både bruges til at vaske sit hår med, men også til almindelig showergel. Den har en virkelig lækker og eksotisk duft, og gør huden silkeblød efter bare ét bad. Den er også god som shampoo og efterlader håret med en rigtig god sommerduft, som jeg har fået lidt kommentarer omkring :D

yves-rocher-monoi-dry-body-oil

DRY BODY OIL

Jeg ELSKER denne tørolie! Den har også en rigtig skøn og eksotisk duft, og så er den rigtig god at bruge efter en tur i solen. Den gør huden blød, uden at den føles fedtet som den kan have en tendens til med andre tørolier jeg har prøvet. Den skal blot sprayes på kroppen efter sol for at give fugt, eller for at give huden en rigtig flot udstråling. Den kan også bruges i håret til at give glans, men ikke for meget, da det ellers kan blive lidt fedtet.

Læs også: Den (seriøst) bedste håndcreme

yves-rocher-monoi-precious-dry-oil

PRECIOUS DRY OIL

Jeg tror at dette må være mit yndlings produkt af de tre, og det er nok fordi jeg har en ting med glimmer. Denne guldglimtende tørolie er mega lækker og har så mange gode og nærende egenskaber oveni købet! Den giver et smukt gylden skør til huden og hår, og fremhæver den solbrune farve man har fået. Den er perfekt til fest, hvor den kan bruges både på ben og arme. Denne føles heller ikke fedtet, men går ind og giver huden fugt. Prøv lige at se det fine skær på billederne!? I’m in love.

yves-rocher-monoi-eau-de-toilette

MONOÏ EAU DE TOILETTE

For at fuldende det hele er der parfumen, som igen har denne super lækre duft af blomster. Den har noter af gardenia og ylang ylang, som er blandet med vanilje, og er perfekt og let til sommerens varme dage. Alle ingredienserne er naturlige og af vegetabilsk oprindelse.

Det blev til et lidt længere indlæg, men jeg håber I kunne lide det. Jeg kan i hvert fald på det stærkeste og med 100% ærlighed anbefale disse sommerprodukter, og vil råde jer til at slå til inden tilbuddet udløber ♥ FIND DET HER! Jeg håber at jeg fremadrettet kan komme med flere anmeldelser, så I kan få indblik i endnu flere produkter! Vi skrives <3