Yves Rocher kampagne: 5 produkter til et smukkere hår

hår produkter til tørt hår

Hej skønne læsere! Det er godt nok et stykke tid siden at jeg har været inden om bloggen, og det skyldes primært mit nyt fuldtidsjob. Jeg arbejder pt. fra 8-16 og er hjemme omkring kl. 17 hverdag. Jeg regner med snarest at få et mere fast mønster indarbejdet, så jeg kan blogge oftere, for jeg savner det også SÅ meget :-) Vi får snart nye mødetider der hedder 9-17, og det vil være sådan fremadrettet, så der skal findes en god rutine, så jeg får tid til træning, mit social liv og selvfølgelig bloggen ♥

Idag skal det dog ikke handle om mit nye arbejde, men om nogle viiiirkelig lækre produkter fra Yves Rocher, som har gjort vidundere for mit hår. Som nogle af jer har fulgt med i, så har jeg førhen blogget om flere produkter fra Yves Rocher, og de skuffer aldrig. Denne gang har de en kampagne igang,hvor I kan købe 5 produkter til håret til kun 189,00 kr. (værdi: 525,-) Kampagnen løber indtil d. 15. oktober, og I kan komme til kampagnen LIGE HER. Der medfølger shampoo, balsam, hårkur, hårolie og hårserum, og her kan I læse hvad jeg synes om de forskellige produkter. Der er forresten fri fragt hvis I bestiller gennem linket :)

yves-rocher-shampoo

BOTANICAL EXPERTISE – SHAMPOO

Jeg er vildt glad for denne shampoo! Alle produkterne fra denne serie er med jojoba olie, og den går ind og plejer og nærer håret, så det bliver super blødt og lækkert. Jeg elsker produkter med naturlige ingredienser, og denne her er jeg birkelig blevet glad for. Den er især velegnet til meget tørt/kruset hår, og eftersom jeg har krøller kan jeg godt have til tendens til kruset hår, som jeg, hånden på hjertet, synes er blevet meget mindre efter brug af denne shampoo!

Læs også: Yves Rocher hudprodukter med kokos

yves-rocher-balsam

BOTANICAL EXPERTISE – CONDITIONER

Ligesom shampooen går denne balsam ind og blødgør håret og gør det meget medgørligt og lækkert. De to produkter komplementerer hinanden rigtig godt, og jeg kan tydeligt se forskel på mit hår, som er blevet mere blankt at se på, og så føles det også blødt/sundere i længere tid ad gangen. Denne balsam går ind og nærer i dybden, og det bedste ved produkterne er, at de både er fri fra parabener og silikone.

yves-rocher-hair-mask

BOTANICAL EXPERTISE – NUTRI REPAIR MASK

Denne hårkur er jeg svært begejstret for, og jeg har glædet mig til at fortælle jer om den! Det er ærligt talt den bedste hårkur jeg har brugt indtil nu, og den går virkelig ind og plejer i dybden og får håret til at se og føles super lækkert og sundt! Den indeholder sheasmør og jojoba, og jeg ved ikke om det bare er kombinationen af de to der gør det, men den er SÅ fantastisk og håret dufter SKØNT efterfølgende. Jeg kan virkelig anbefale denne hårkur, hvis I ligesom mig har svært ved at finde den helt rigtige!

yves-rocher-haar-olie

BOTANICAL EXPERTISE – HAIR OIL

Jeg er generelt ret glad gor hårolie, og især om sommeren når ens hår har tendens til at udtørre i solen. Denne hårolie fra Yves Rocher har overrasket mig positivt, da den udover at give håret næring og modvirke tørhed, også er gået ind og afhjulpet mit nogle gange filtrerede hår. Den indeholder babassuolie, og macademiaolie, som gør håret blødt og medgørligt. Den er virkelig god :-)

yves-rocher-hair-serum

BOTANICAL EXPERTISE – HAIR SERUM

Sidst, men ikke mindst, så er der denne hårserum. Selve designet er super fint, og perfekt til at stå fremme hvis man gerne vil have lidt mere minimalistiske produkter i forhold til designet. Den fungerer også rigtig godt til tørt/slidt hår og giver det med det samme et boost. Den beskytter håret mod at knække og øger hårfibrenes modstandskraft – om denne passer eller ej, så synes jeg i hvert fald den er super god! Den trænger hurtigt ind i håret, og efterlader det blødt og lækkert med en fin glans. Det kan bruges både i tørt og fugtigt hår, og skal ikke skylles ud – win!

Læs også: Yves Rocher Monoï produkter

Jeg håber I synes om min lidt lange anmeldelse af de forskellige produkter fra Yves Rocher. Jeg kan virkelig anbefale denne serie, og det så er for at glæde en I har kært eller til jer selv. Tilbuddet er super godt, da det hele har en værdi af 525,- og I kan nu får den til 189,- inkl. fri levering. Så hvis I står allerede nu og spekulerer over julegaver, vil I helt sikkert kunne glæde en med alle disse lækre hårprodukter ♥ I kan komme til kampagnen HER , og den løber indtil d. 15. oktober! I den kommende uge vil der komme flere indlæg fra mig, og jeg glæder mig til at vise jer et par nye køb, som jeg har gjort mig for nylig! Vi snakkes!

signature