Shine bright like my highlighter

Endnu en dag er overstået om lidt, og jeg har fået en rigtig godt start på ugen. Har trænet før arbejde både igår og i dag, og jeg kan mærke at det bliver “lettere” at stå op kl. 4 for at være i Fitness World kl. 5.30. Derudover giver det mig lyst til at få mere ud af dagen og spise sundere, da jeg ellers føler at min træning vil være spildt, hvis jeg ikke gør en god indsats på kosten også.

Limited Edition Blush/highlighter fra Yves Rocher

Det var en kort lille tankestreg fra ugens to første dage, og nu til det som indlægget handler om: HIGHLIGHTER! Jeg er SÅ forelsket i highlightere og jeg kan ikke få nok af glimmer på kinderne. Jeg har brugt det i mange år efterhånden, og jeg har altid hældt meget til ELF Baked Blush (link til tidligere indlæg), som jeg faktisk stadig bruger den dag i dag. Dog er jeg begyndt at eksperimentere lidt med andre, og i den forbindelse har jeg fundet en limited edition highlighter/blush fra Yves Rocher, som er et mærke jeg er blevet meget glad for her på det seneste. Det er lidt svært at retfærdiggøre den helt på billederne, men I kan fornemme hvordan den er <3 Den er ikke så voldsom som mange highlightere kan være, og dermed synes jeg også at den er perfekt og meget velegnet til hverdag.

Læs også: Kokosprodukter fra Yves Rocher

Ud over dens eksklusive udseende både indvendigt og udvendig, så er den virkelig fin på og giver et rigtig blot skær, som highlightere/blush skal. Jeg har prøvet og se om den kunne holde en hel arbejdsdag på 8 timer, og det kunne den! Helt sikkert et hit hos mig. Jeg har set at butikken Normal også har en masse spændende mærker, og jeg tænker snart at kaste mig ud i en highlighter fra dem også! Stay tuned – har I en favorit highlighter som I kan anbefale? Kan ikke få nok ♥