Yves Rocher kampagne: Få 4 hudprodukter med kokos og spar 50%

noix-de-coco-yves-rocher

FRIYAY! I dag vil jeg tippe jer om en suuuuper lækker kampagne, som omhandler Yves Rocher. Resten af august måned har de nemlig tilbud på 4 af deres skønne produkter med kokos for kun 179,00 kr. Alle produkter til sammen har en værdi af 352,00 kr. og der er dermed næsten 50% rabat. Jeg har selv testet alle produkterne, og vil nu komme med en anmeldelse af de forskellige kokosprodukter. I kan finde kampagnen HER. Der er forresten gratis fragt, når man handler over 150,00 kr, men husk at kampagnen kun varer resten af måneden ud :-) Den fungerer også super godt som gave til kvinden der mangler lidt selvforkælelse ♥

yves-rocher-coconut-bath-and-shower

SENSUAL BATH & SHOWER GEL – COCONUT

Uhm, denne er super, super lækre at bruge i badet hvis man er vild med kokos. Den skummer rigtig fint, og indeholder endda aloe vera, som er med til at gøre huden rigtig lækkerblød sammen med kokos. Alle ingredienserne er naturlige, og det er hele serien faktisk også.

yves-rocher-bodylotion-coconut

SENSUAL BODY LOTION – COCONUT

Jeg bruger sjældent tykke bodylotion, og derfor er denne rigtig god da den er meget let, og efterlader huden blød, fugtet og duftende. Den indeholder også sheasmør, som netop går ind og blødgører huden og gører den glat. Den er virkelig god, og jeg er så vild med kokosduften! Jeg kan især godt lide at den indeholder sheasmør, da produkter jeg førhen har brugt med det har fungeret super godt på min hud!

yves-rocher-coconut-eau-de-toilette

EAU DE TOILETTE – COCONUT

Ikke nok med at alle produkter har den skønneste kokosduft, så følger der også en Eau de Toilette med, så man kan friske sig lidt op i løbet af dagen. Den har en rigtig god størrelse, så man let kan have den med i en taske, og dermed få den friske duft af kokos med sig hele dagen.

yves-rocher-coconyt-bodyscrub

SENSUAL SUGAR BODY SCRUB – COCONUT

Hvis der er noget jeg gør for at holde min hud ren og sund, så er det at bruge bodyscrub. Jeg bruger det ca. 2 gange om ugen, hvor jeg skrubber de døde hudceller væk, så min hud er frisk og ren. Denne body scrub fra Yves Rocher er rigtig god til at eksfoliere huden, og dermed give den dén næring den har brug for, samtidig med at den skønne duft skinner igennem. Den indeholder en peelende sukker, som er fra økologiske sukkerrør, samt nærende sheasmør til at gøre huden blød og rigtig glat efter at de døde hudceller er fjernet. Jeg kan virkelig anbefale denne!

Læs også: Yves Rocher – Monoï sommer musthaves

Kampagnen løber som sagt til slutningen af august måned, og du kan få alle overstående produkter til 179,00 kr. Jeg kan med hånden på hjertet virkelig anbefale alle produkterne, og især hvis man som mig er en sucker for duften (og smagen?) af kokos. Den minder mig om eksotiske rejser til udlandet ♥ I kan finde kampagnen LIGE HER; og husk at slå til inden måneden er omme. Jeg lover jer det er et super godt køb! (og der er gratis fragt). Imorgen kommer der outfit, så kig forbi <3

signature