Your only limit is you: just do it

Hej skønne piger. Beklager jeg ikke mit skrevet til jer igår, men jeg havde fødselsdag og var sammen med C, hvor vi bare hyggede med gode film, varm kakao og boller. Hihi. Man må godt når man har fødselsdag! Skal først holde fødselsdag for min familie denne søndag, da min far pt. er i USA og først kommer hjem i aften og min ene storesøster skulle arbejde. Men så er der bare noget at glæde sig til ♥ Og så vil jeg lige sige TAK for den gode tilbagemelding på mit indlæg med Gym Nordic produkter. Var lidt i tvivl om der var “for meget fitness” over det, og om I overhovedet ville læse sådan noget, så TAK <3

Man kan se på det sidste billede her i midten, at mine små arme vokser ♥

Jeg starter mandagen ud med at vise jer mine nye ELSKEDE leggings fra Nike. De er jo sindsygt populære og har i flere uger kigget efter dem overalt på nettet i en str. small, men alt er bare udsolgt – men da jeg var sammen med Christina for en uges tid siden, hang de forrest i en tøjrække inde hos Sportsmaster, så jeg hapsede dem LYNHURTIGT! Der var kun 2x XL og dén jeg købte tilbage, så jeg var lykkelig. Dog er den en str. xs, men hvad gør man ikke for at presse sig ned i sådan et par. Godt jeg er igang med træningen ;-) Som I kan se er de heldigvis ikke så små igen, men der skal lige bruges lidt ekstra kræfter når de skal på! Er de ikke lækre? <3 Snart vil jeg vise jer nogle stemningsbilleder jeg har taget fra min stue og jeg vil også prøve at komme med et outfitindlæg snarest :-)

Og hvad siger I egentlig til de mange nye indlæg som er fitnessrelaterede? Jeg prøver så vidt muligt at holde en god balance mellem mode og træning, nu da jeg jo er begyndt at gå mere op i træning/sundhed, og så bliver det jo naturligt en større del af bloggen. Lad mig endelig vide om det er for meget.