You’ll be the prince and I’ll be the princess

Godmorgen piger Håber alle har sovet godt! Jeg stod op allerede kl. 7, da jeg virkelig elsker at stå tidligt op og få det meste ud af dagen. Derefter spiste jeg lidt morgenmad, kiggede lidt rundt på tumblr og gik i gang med at tage billeder til jer :-) For et par uger siden modtog jeg denne skønne nederdel fra Asos, og jeg har simpelthen glemt alt om at vise jer den <3

Den er super feminin og har et lille lag tyl under skørtet, så det strutter. Jeg synes selv det er virkelig sødt og de små lag gør den også bare så fin. Den er så perfekt til sommer, og som I kan se, ser den rigtig sød ud med en stropløs tube top. Så dem skal jeg ud og købe mig en masse forskellige varianter af og så en kort halskæde. Den kunne også styles med en oversize strik og et bælte hvis vejret er lidt køligere, ligesom Angelina Blick gør i et af mine tidligere indlæg , og så et par ballerinasko. Der er mange muligheder :-) Er den ikke skøn? Nu vil jeg gå i gang med at forberede flere indlæg <3 Der er stadig en del ting jeg ikke har vist jer endnu, fra min lille shoppingtur sidste weekend.