Ja, jeg havde faktisk brug for disse bælter

nitte bælter

Hej piger. Håber I har haft en god weekend. Jeg havde min “cheatday” igår i stedet for i lørdags, og det var efter 14 dage på LCHF. De sidste 3-4 dage var jeg helt fyldt med energi og det var super lækkert, så jeg fortsætter med livsstilen lidt endnu og ser hvordan det er. Dog lidt mere “løst”, da jeg nu ved hvad jeg må spise, og laver al min mad efter principperne og ikke nødvendigvis opskrifterne i bogen “LCHF på 14 dage”. I dag står den dog på blomkålssuppe ♥

I weekenden var jeg hurtig en smut i Lyngby, og der købte jeg disse to smukke bælter, som jeg har tænkt mig at bruge til rundt om hoften, da jeg virkelig elsker det look. Manglede et bælte i gråt og et lyst, så det var helt perfekt og de kostede kun 199,- pr. styk, så de kom begge med hjem – elsker at købe noget jeg VED jeg mangler i min garderobe ;-) Senere i aften kommer der indlæg med nogle rigtig fine sokker, samt link <3 (med henblik på tidligere indlæg) Har I forresten set min nye header? Hvad synes I? Vi skrives <3