With brave wings she flies

Godaften søde piger ♥ Har haft en super start på denne uge! Denne uger strammer jeg mig virkelig an med min kost og træning, og startede den ud med 1 times Bodyfit i Fitness World, efter arbejde, selv om jeg var så utrolig smadret. Man har det bare så godt efter og dén følelse er der bare intet der kan slå :-) I morgen står den på 1 times Dancefit med min veninde Christina, som altid.

Jeg har glædet mig til at vise jer denne søde mobiltaske. Jeg købte den sammen med den lyserøde blondetop og halskæderne i dette indlæg, og det hele er fra Varta, som ligger i Rødovre Centeret. Var så heldig, at der var 50% på mange af tingene den ene dag, så jeg slog til og fik denne fine sag til 200kr <3 Farven gør, at den passer til alt, og så er jeg ret vild med englevingerne foran, som gør den så fin! Stoffet er noget ruskind-lignende. Nogle gange gider man bare ikke tage en taske med i byen, så der er denne perfekt! Hvad synes I ? Den kan forresten også købes på Ivory  til kun 249,- .