Where the wild things are

Hej skønne piger <3 Så er det blevet søndag, og jeg synes godt nok denne weekend er gået stærkt, desværre. Men den har været utrolig hyggelig og den er jo lige startet, så den skal bare nydes hjemme hos mine forældre, og så tager jeg hjem igen i aften.

Tidligere i dag var jeg ude og tage nogle fine outfitbilleder til jer i den skønne natur. Fandt et så fint sted tidligere da jeg var ude og lufte mine forældres hundehvalp, Freja. Er helt vild med de brune nuancer på billeder og synes de passer så godt til mit outfit. Jeg har mine nye jeans på fra Buch Copenhagen, samt en oversize palietstrik på derfra også. Dertil har jeg min grå pelsvest på, og mine nye sneakers, som jeg synes passer godt til pelsen :-) Er vild med det outfit! Hvad synes I piger? Senere kommer der interiørbilleder fra mine forældres hjem <3