Hvad gemmer der sig i min kuffert?

Godaften piger Nøj, kan mærke sommerfuglene i maven nu! Skal flyve kl. 8.40 i morgen tidlig, så det betyder at vi skal være i lufthavnen ca. kl. 6.45, OG med bussen ca. 5.45. Så det betyder vi skal op… tidligt! Men det er det bedste ved at rejse, for så er vi der ved 14-15 tiden og ikke om aftenen, så vi har noget af dagen dernede til at starte med. Som lovet, så har jeg brugt min dag på at pakke, og jeg vil vise jer lidt af det som jeg skal have med. Jeg har ikke taget billeder af det hele, men størstedelen :-)


Shorts! Absolut musthave og noget man slet ikke kan rejse uden, når man skal et sted hen som er varmt. Jeg har valgt mine slidte denimshorts, som passer til ALT – så de skal helt klart med! Derudover har jeg mine smukke blondeshorts fra eBay, som er så søde og sidder super pænt. Så er der mine elskede silkeshorts med blonder, som er så yndige, og meget feminine. De er så fine med sandaler til. Derudover har jeg også pakket en kort basis nederdel i sort og mine leopardbukser til de lidt køligere aftener.


Så har jeg pakket 3 fine toppe. Den første har den smukkeste ryg med palietter og den vil jeg også bruge til aftener hvor vi skal ud og spise om aftenen. Den anden er bare lækker at have ud over en bikinitop, og så kan man også have en almindelig stropbluse under, sammen med mine silkeshorts. Den sidste er så flot! Den har den smukkeste palietkant, og er i en lys rosa farve. Den passer fantastisk til mine slidste denimshorts, for et feminint men lidt rå look.


Jeg har også pakket 2 basis toppe uden stropper (så man ikke får grimme tan-streger), og så passer de også til alt. Og min strikkede top fra Gina Tricot passer rigtig godt til mine blondeshorts, og giver et rigtig sødt look :-) Så er der min anden blondetop, som er crop (den stopper midt på maven), og den er også sød med en hvid/grå stropbluse under. Sidst, men ikke mindst, min fine top med mønster fra New Yorker. Jeg har pakket flere toppe også, men dem kan I måske få lov at se billeder af, når jeg kommer hjem, i form af outfitbilleder :-) ?


Mine kjoler! Den første er fra Vila, og jeg er SÅ vild med den. Den har den smukkeste farve og den flotteste kant foran med små sten. Jeg har faktisk netop lagt et billede af den PÅ, på min instagram Stylebystefaniedk. Så er der mine lange kjole fra eBay, som jo er et musthave at have med. Så er der den lille sorte til når man skal ud og spise om aftenen, og samtidig gerne vil være lidt fin :-) Sidst min smukke hvide kjole med bindebånd til på ryggen. Det er faktisk min studenterkjole, men den er så sød, og vil passe perfekt til denne ferie.


.. og til sidst mine bikinier! Fandt ud af jeg faktisk har RIMELIG mange af dem, så det var lidt svært at vælge – men det blev disse 5. Den lyserøde og lyseblå er fra eBay og er faktisk lidt en kopi af dem fra Victoria’s Secret. Jeg synes at ringen i siden at trusserne var så fine og overdelen også! Resten er fra H&M, og ja, de er bare fine alle sammen :-) Er vild med lidt farve til mine bikinier, trods min stil ellers ikke bærer særlig meget præg af skarpe farver, men bikinier og træningstøj SKAL der være farve på.

Håber I har nydt dette indlæg, og jeg håber I alle vil passe godt på jer selv mens jeg er væk ;-) Jeg har planlagt indlæg til jer næsten hver dag i den kommende uge, og har også planlagt et indlæg i morgen tidlig, men information om HVOR det er jeg rejser hen mm. ♥ Ha’ en skøn aften piger.