What’s going on?

Hej piger. Jeg beklager min stilhed her på bloggen, men der er pt. mange ting i mit liv, som påvirker det. Jeg er nemlig kommet ind på min drømmeuddannelse på Kea, som designteknolog. Jeg startede ud med at have en standby-plads som var gældende til d. 30/8 og hvis jeg ikke kom ind i år, fik jeg tilsagn til næste år. I mandags kl. 21.53 fik jeg så en mail om, at jeg var kommet ind og studiestart var d. 21/8, dvs. imorgen. Så jeg stresser rimelig meget for tiden med at søge SU, ungdomskort, finde bøger, købe bærbar (ja, jeg har ikke en bærbar) osv. Jeg glæder mig som en sindsyg og er nu ét skridt tættere på min drøm. Jeg vil prøve at starte min blog ordentligt op igen snarest, jeg skal lige have styr på det hele. Jeg skal også have sat en ekstra væg op i min lejlighed, da en af mine venner skal flytte ind, så jeg har nok at se til! Jeg laver et indlæg snarest med alle mine tanker.

Lidt snapshots fra mit liv på det seneste. Følg mig på instagram: stylebystefanie

Jeg står pt. også og mangler et nyt kamera, som kan tage gode outfitbilleder (og skarpe!) i meget bedre kvalitet end mit nuværende, da det ikke har det særlig godt. Så derfor er jeg åben overfor forslag, hvis nogle har erfaring med et godt spejlrefleks. Det påvirker sindsygt meget min lyst til at blogge, da jeg bare ikke synes, at mit nuværende kamera lever op til den standard jeg har for mine billeder. Jeg skal nok komme på banen igen, når der er bedre styr på min situation. Jeg håber på forståelse, og håber at der stadig er nogle af jer der følger med derude. Jeg glæder mig til at vende tilbage til bloggen igen i hvert fald, for det er noget jeg savner rigtig meget, da jeg elsker at tage billeder og dele ting med jer. ♥ Jeg modtager også snart en masse lækkert fra eBay, som jeg glæder mig til at vise jer! Vi skrives snart <3