Hvad vil I gerne have jeg poster på bloggen?

Godmorgen piger. Jer der følger mig på min facebookside har set, at grunden til de manglende indlæg er af personlige årsager og lidt problemer med afrejse til udlandet osv. Jeg fik jo ferie her i fredags i 2 uger, fra arbejdet, og nu har jeg fundet frem til, at rejsen nok bliver næste weekend. Pt. har vi udkig på en rejse til Bulgarien og holder øje med den da der kun er 8 pladser tilbage, men ellers vi vil også gerne se, om der dukker lidt billigere rejser op i den kommende uge. Så jeg skal sørme ud og rejse næste weekend :D <3 Derfor har jeg også dedikeret denne uge til bloggen, hvor jeg vil planlægge indlæg mm. til den kommende uge. Og jeg vil SÅ gerne høre hvad I gerne vil se på bloggen :-) Så skriv gerne Jeres forslag i kommentarfeltet, og gerne hvis I har mere en ét ♥ Senere i dag kan I se hvad der gemmer sig i min Goodiebox for august måned, og evt. også en anbefaling af en fantastisk blush! Håber I stadig er med derude? ♥