Wear sequins to breakfast

Hej søde piger. Så er det mandag igen og denne uge står på træning x3-4 gange, ELF event i morgen sammen med min veninde Christina og nok en smut hjem til mine forældre denne weekend igen, da min storesøster Malue nok skal derned. ELF eventet ser jeg viiiirkelig frem til og skal nok huske at tage en masse billeder og skrive guldkorn ned!

Her er endnu et outfit, som jeg ikke har fået vist jer endnu. Denne smukke palietsag fik jeg i julegave af mine forældre, hvis I husker lidt langt tilbage, og den har ikke været vist i et outfit endnu. Den er jo et oufit i sig selv, men der skal selvfølgelig lige et bælte om hoften! Jeg kan godt lide at den kun har palietter foran, så den er lidt mere casual, så man kan style den op og ned. Og generelt er jeg bare vild med oversize items for tiden og så lige et bælte om hoften – det fungerer bare altid. Er den ikke også super fin? Nu vil jeg smutte ned og træne. Håber I får en fantastisk dag! Skal nok blogge i morgen aften, når jeg kommer hjem fra eventet. Kyyys.

buch pailletkjole Oversize kjole – Buch Copenhagen | Bælte La Gazelle | Halskæde – H&M