Der skal være hyggeligt i den nye lejlighed

Godaften sødeste piger. Så er aftensmaden i ovnen, og imens skriver jeg dette indlæg til jer – der skal slappes af nu, efter to hårde dage på arbejdet, og det er kun tirsdag! Her forleden tog jeg disse hyggelige billeder fra min stue, som jeg eeeelsker så voldtsomt højt. Jeg kunne IKKE have fået den så hyggelig uden mine skønne forældres hjælp – her mener jeg maling, sætte hylder/billeder/spejl op osv. Og min mors fantastiske sans for boligindretning har også givet mig meget inspiration til min egen stue, og selvfølgelig har min mor også fået sat sit præg. Den er hyggelig. Og det var dét jeg gik efter; en stue man elsker at komme hjem til og slappe af og hygge i. En stue der inspirerer mig og får mig til at føle mig tilpas og nærmest som at være i en lille hule, når rullegardinerne er nede, og stearinlysene er tændt. En stue, hvor jeg glæder mig til mange gode stunder med venner og veninder. Den stue jeg havde forestillet mig i hovedet er blevet virkelig. Jeg elsker det ♥ Det er kun et par småting der mangler, men det er virkelig småting. <3