Giveaway | Slangeskinds imiteret clutch

Hej søde piger. Har brugt min dag på at hygge sammen med mine forældre. Vi har været rundt på forskellige loppemarkeder, men jeg fandt desværre ikke noget. Tror det bliver nemmere når jeg er flyttet, for så kan jeg bedre se hvad jeg mangler, og hvordan min indretning bliver :-) Afventer stadig svar fra vores udlejer om, hvornår vi kan være ude, for vi kan muligvis komme ud før, hvis hun kan finde en anden lejer. Så der er gang i fremvisningerne herhjemme. Glæder mig så meget, og det kan ikke gå stærkt nok! :D

Nu til en lille konkurrence! I kan vinde denne super fine clutch, som er imiteret slangeskind og er super flot! Perfekt størrelse og så er den rød indeni, og har et lille rum med lynlås. Dette er en konkurrence og ikke en almindelig giveaway, så derfor skal I gøre følgende:
– Følg min facebookside her.
– Skriv jeres fulde navn i dette indlæg, og beskriv hvordan I vil style den. (fest eller hverdag)

Vinderen bliver annonceret på min facebookside d. 27 oktober, altså om en uge, så derfor er det vigtigt I holder øje med min facebookside den dag. Der er alt for mange gange jeg har trukket en vinder, og så har vedkommende ikke svaret eller lignende. Så derfor skal I lige være ekstra OBS, for det er surt at vinde uden at vide det, og så jeg bliver nødt til at trække en ny. Så kom med jeres BEDSTE forslag til styling og brug ♥