Valentines Day | Undertøj til under 100 kroner

valentines-undertøj-billigt

Godmorgen piger. Håber I har sovet godt. I anledning af Valentine’s Day d. 14 februar, som er om præcis 1 uge, så tænkte jeg, at jeg ville dele lidt lækkert og billigt undertøj med jer. Især hvis I ligesom mig, godt kan føle jer lidt presset på en SU, men måske gerne vil ud og købe lidt fint undertøj. Overstående er alt sammen fra H&M’s udsalg og alle dele er som skrevet under 100 kroner. Synes de alle har sådanne fine detaljer i form af enten blonde eller små sløjfer. Mit favorit sæt af overstående er nok det sarte lyserøde sæt i venstre hjørne. Ih, det er lækkert. Ellers er jeg også helt vild med den hvide bh og trusser med blondedetaljer og sløjfe. Har I et favorit sæt af overstående?

Har I nogen spændende planer for Valentine’s Day eller synes I det er opreklameret?

signature