Bolig trend | Brug vinduer som rumdeler

Jeg er i fuld gang med at lede efter lejlighed (stadig), og selvom jeg ikke har min egen lejlighed endnu, så kan jeg godt fange mig selv i at sidde og kigge efter inspiration til boligen. Som nogle af jer ved bor jeg pt. hjemme hos mine forældre i Rødovre, i deres beboelige kælder. Her har jeg eget køkken, samt to værelser, hvilket er rigtig rart og giver lidt mere privatliv end bare ét værelse, så jeg klager ikke imens jeg søger lejlighed. Nå, men back to the topic: Jeg elsker al form for boligindretning og tror jeg har mere end 1000 billeder på computeren til inspiration. Her forleden faldt jeg over denne trend med vinduer som vægge, og jeg må ærligt indrømme at jeg elsker det.

vinduer-som-vaeggamle-vinduer-som-vaegBilleder fra Pinterest

Læs også: 4 kreative DIY projekter til hjemmet

Det giver en masse ekstra lys i rummet, og kan dermed også være med til at få et lille værelse til at virke større. Det er selvfølgelig ikke alle steder man lige har mulighed for at lave dette, men det er stadig så fint og kan måske inspirere til en halv vinduesvæg eller bare indsætte et par vinduer i en væg. Man kan både bruge helt nye vinduer eller gamle og rustikke, da jeg vil mene begge dele er så fint, og giver lidt personlighed i ens lejlighed/hus. Jeg er i hvert fald vild med alle overstående billeder! ♥ Hvad synes I om det?