Unikke armbånd fra Bulgarien


Godmorgen sødeste piger. Er I stadig med derude? I dag skal jeg bruge dagen sammen med min ene storesøster, Malue, og vi skal hjem til mine forældre først og hygge et par timer, og derefter hjem til hende og hygge til kl. 18 ca., da hun skal i Parken og se fodbold. Hun henter mig kl. 13 ca., så det glæder jeg mig til. Det bliver en rigtig tøsehyggedag :-)

Jeg ville lige vise jer disse smukke armbånd, som jeg købte i Bulgarien. Det ene er ét hvor 3 armbånd hænger sammen, og det andet med kuglerne, har jeg købt til alle os piger i familien: mine 2 storesøskende og min mor og mig. Så vi har et fælles armbånd ♥ Det første er super unikt og jeg kunne slet ikke stå for de små dyr/led der hang fast, og så ser det bare fint ud med flere armbånd på samme håndled. Og det andet er også SÅ fint og enkelt, og ikke mindst feminint med alle de små sten – og det var også tanken bag det da jeg købte dem, at det skulle være til os piger. Hvad synes I om dem? Og har I forespørgsler til kommende indlæg? <3