Mine tanker | Et nyt kapitel

Hej piger I dag kommer der et lidt mere personligt indlæg fra min side af, da jeg selv synes om at læse personlige indlæg fra de blogs jeg læser engang imellem. Det handler om at flytte hjem igen.

Som mange af jer ved, bor jeg pt. i Rødovre i en ret dyr 2. værelses lejlighed sammen med C. Vi flyttede ind i den sammen sidste år i april og nu er det tid til at komme videre, da den er for dyr og fordi vores udlejere ikke har helt rent mel i posen. Jeg fandt lejligheden tilfældigt efter 2½ års søgning efter lejligheder i København, da jeg startede at søge i omegnen og på Boligportalen. Vores nuværende udlejer valgte at kalde os ind til åbent hus, og efter et par dage blev den vores. Det var egentlig meningen at jeg gerne ville ind til København, og hvis nogle af jer der læser med søger lejlighed der, ved I også hvor umuligt det er. Så valgte for en gangs skyld at søge i omegnen og det gav pote. Men efter et år i lejligheden må vi begge indse, at den er alt for dyr og vi er ikke helt trygge ved vores udlejere.

Lejligheden er nu opsagt og pr. 1/6 flytter jeg igen hjem til mine forældre i Køge. Det er med mange blandede følelser, da jeg jo gerne vil bo for mig selv og have mit eget, men nogle gange må man bare tage nogle valg, og så få det bedste ud af det :-) Jeg elsker jo at være hos mine forældre, og især nu hvor de har fået deres lille hund Freja, så det gør mig egentlig ikke så meget. Men alle håber vel lidt, at de kan få deres eget som de kan indrette som de vil osv. Jeg vil jo fortsat lede! En positiv ting ved det er dog, at jeg søger ind på KEA til februar 2014, så der er det klart en fordel for mig at bo hjemme lidt, så jeg kan spare lidt op, hvis jeg er heldig at komme ind. Nu må vi se, one thing at a time.

Lige pt. arbejder jeg jo også 900m fra hvor jeg bor her i Rødovre, og da jeg hverken har bil eller kørekort endnu (selv om jeg har tænkt mig at tage et snarest!), så overvejer jeg også stærkt om jeg skal finde noget arbejde i Køge, indtil jeg skal under udannelse. Det tager over en time at komme til Rødovre med offentligt og da jeg møder 7.30, ja, så kan I selv tænke jer til hvor tidligt jeg skal op så. Det skal i hvert fald lige med i overvejelserne :-) Men det var egentlig bare det jeg ville sige: Jeg flytter hjem igen og jeg glæder mig til en ny periode i mit liv. Jeg tager i hvert fald imod den med oprejst pande!