Turn a setback into a comeback

Kære piger. Jeg beklager virkelig de urelmæssige indlæg, men lysten til at fortsætte med min blog har simpelthen ikke været særlig høj den sidste måned. Jeg har slet ikke haft motivationen, og det er jeg selvfølgelig lidt irriteret over, da jeg virkelig elsker hvad jeg indtil nu har opnået med min blog, og hvordan den har udformet sig. Jeg har ikke tænkt mig at stoppe, men har tænkt mig at træde et skridt tilbage, og prøve at ændre designet lidt herinde og “starte igen” med at blogge dagligt. Jeg skal lige have nogle planer i forhold til indhold osv., så jeg håber I stadig får lyst til at følge med. Jeg gider ikke halvhjertede indlæg, og bloggen har ikke været en stor prioritet på det seneste. Men det vil jeg rigtig gerne ændre, da jeg brænder for den og gerne vil inspirere andre ♥ Jeg har nedprioriteret mange ting den seneste tid, bl.a. min træning, fokus på god kost osv., men jeg har simpelthen haft en “offperiode”. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men mange ting har spillet ind. Nu får jeg snart mine to killinger, og derfor vil jeg prøve mit bedste på at komme tilbage og dele min inspiration og forhåbentlig kunne inspirere jer her på bloggen igen.

Indtil jeg får indhold og design under kontrol (har tænkt mig at planlægge mange kommende indlæg osv.) så håber jeg I vil følge mig på min instagram STYLEBYSTEFANIE, hvor jeg dagligt opdaterer. Det er bl.a. der hvor overstående billeder er fra. Og I er også velkomne til at følge med i min salgsgruppe, (link) som løbende bliver opdateret. Tusind tak til jer der dagligt kigger forbi, og undskyld mange gange for stilheden. Vender snart stærkt tilbage – I kan også følge mig på min facebookside, (link) for små opdaterer mm. Min giveaway er stadig i gang og I kan nå at deltage et par dage endnu. Tak ♥