Trend alert | The bomber jacket

bomber-jacket-inspirationFra venstre: 1 HER, 2 HER, 3 HER og 4 HER

Det er efterhånden en tydelig trend i 2016, bomber-jakken altså. Den ses i flere og flere butikker og i MANGE forskellige udgaver, og hvis jeg skal være ærlig er jeg faktisk VILD med trenden. Jeg synes at jakken er tilpas cool og kan samtidig bruges til rigtig mange forskellige outfits. Det er helt sikkert noget jeg skal have fat i! Jeg har derfor samlet 4 super fine bomber-jackets til jer i overstående kollage, og jeg har prøvet at finde lidt forskellige stilarter, så alle kan være med.

Min absolut favorit fra kollagen må være nr. 3. Måden den sidder på er virkelig cool, og det at den er sort gør, at den passer til stort set alt, hvilket er meget vigtigt for mig og mine ting i garderoben. Jeg er dog også ret vild med den lyserøde, og især her til foråret hvor jeg elsker alle former for pastel- og lyse farver. I weekenden kommer der billeder af nogle super smukke smykker, samt jeans med rigtig god pasform

Har I en favorit og hvad synes I om bomber-jakker?

signature