5 par træningstight til under 200 kroner

traenings-tight-hogmLinks: 1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER

Godaften skønne læsere ♥ Her til aften har jeg siddet og kigget lidt rundt på sportstøj, og jeg faldt over alle de lækre tights på billedet, som faktisk alle er fra H&M. Jeg er helt vild med deres sportskollektion lige pt., og har fundet flere tights end dem på billedet, samt super fine overdele også. Jeg synes ofte at nyt træningstøj kan være med til at øge motivationen til træning, da man føler sig super godt tilpas! Nogle føler måske det er lidt dumt, i og med at man jo bare skal træne, men det handler om at have det godt, uanset om man elsker nyt træningstøj eller bare elsker at træne i en stor t-shirt og shorts.

Jeg crusher meget på de midterste tights med skrift og dem helt ude til højre med guldstriberne. Hvad synes I om dem og føler I også at jeres motivation stiger når I køber nyt træningstøj? Jeg tænker snart at komme med et opdateret indlæg omkring min træning osv. så husk at følge med på bloggen <3

signature