Ny træningstaske | Den pæneste jeg endnu har ejet

Hej skønne piger. Har I haft en god dag? Min har stået på lidt praktiske ting fra morgenstunden, efterfulgt af dagens træning og så ellers bare hjem og slappe af. I aften skal jeg ordne noget business-stuff som jeg har gang i, og som jeg er mega spændt på! I morgen starter vi tværfagligt projekt i skolen, så det er lidt stressende. Det varer ca. 3 uger, og munder ud i en endelig gruppefremlæggelse. Vi er blandet på tværs af alle linjer og er ca. 10 i én gruppe. Nu må vi se hvordan det kommer til at gå :-)

DSC_1505d DSC_1506dDSC_1518d

I dag vil jeg vise jer min nye træningstaske, som jeg længe har gået og sukket over, indtil den for nylig blev sat ned med 50% i Gina Tricot ♥ Elsker den og har længe manglet en ordentlig træningstaske, da min helt gamle fra Fitness World bruges til noget opbevaring, og så er den bare ikke særlig pæn :D Elsker mønsteret og teksten “Own it”, som er super motiverende. Den kan bæres på 2 forskellige måder og har også små rum i, som man evt. kan opbevare lås, kort mm. Hvad synes I om den? Snart kommer der nye lækre høretelefoner på bloggen, som er rigtig gode til bl.a. træning, og med lækkert design. Glæd jer! Imorgen kommer der lidt inspiration til playlisten til træning.

signature