Start now

Godmorgen alle ♥ Så er det allerede onsdag, og det betyder i mit tilfælde en pause fra træningen, selv om jeg normalt plejer at træne styrke mandag/onsdag/fredag. Bentræningen i mandags har sat sine spor, så arme/mave er rykket til i morgen i stedet. Jeg er nemlig begyndt at cykle med min far ca. 14 km hver dag, og tirsdag/torsdag kører jeg hele turen med ham, men de resterende hverdage tager jeg turen med ham lidt over halvdelen af vejen og stopper så ved Fitness World for at træne styrke. Jeg er stadig i fuld gang med Kayla Itsines Bikini Body Guide (BBG) og jeg er pt. i uge 7 ud af 12. I kan læse mere om selve træningen HER.

korte-traenings-shorts-kvindershorts-med-tekst-til-traeningtraenings-shorts-fra-hogmtraenings-shorts-med-tekstshorts-med-teksttraeningsshorts-til-kvinderShorts: H&M | Top: H&M | Hættetrøje: Gina Tricot (ældre) | Sko: Converse

Se også: De perfekte træningstights fra Skins Danmark

I dag vil jeg vise jer disse super fede træningsshorts, som jeg fandt i H&M forleden dag. De har teksten “Start now” stående, og sidder rigtig godt på, samt de er meget behagelige i stoffet. Jeg har kun ét par træningsshorts ellers, så stod lidt og manglede et par mere, og disse koster kun 79,95,- hvilket jeg lige kunne overskue! Jeg er virkelig tosset med træningstøj, og kan aldrig få nok! :D Jeg har en del småting jeg skal have ordnet i dag, men det kan være der kommer et blogindlæg senere. Ellers er jeg klar med endnu et nyt indlæg til jer imorgen. Gooood dag <3

signature