Mine top 3 makeup produkter for tiden

Hej søde piger! I mit indlæg med forespørgsler på idéer, var der en der foreslog at vise 3 af mine favoritprodukter (både i hud-, hår- og makeup produkter), så den idé tog jeg til mig, og I kan nu se mine 3 yndlings makeup produkter lige for tiden.Det skifter jo, men disse har holdt ved længe.

Jeg har jo blogget om ELF Flawless Finish Foundation før, og jeg kan slet ikke anbefale den nok! Den er så fantastisk og man kan slet ikke mærke man har den på. Og så dækker den virkelig godt og gør huden jævn og smuk. I love it og tror ikke jeg kommer til at bruge nogen anden foundation fremover! Derudover er der også min ELF Baked Blush, som giver det fineste glimmer/skinnende look på kinderne. Jeg laver en anmeldelse af den en af dagene, så I kan se den på :-) Og sidst men ikke mindst: Oriflame Eyebrow Kit! Mine øjenbryn er bare ikke naturligt tydelige, så lige at tegne dem lidt op og give dem lidt form, gør underværker :-) SÅ det er 3 produkter som jeg bruger hver dag og ikke kan leve uden lige pt. Laver 2 udgaver mere af dette indlæg: 1 med hudprodukter og 1 med hårprodukter!

Hvad er jeres? Noget I kan anbefale?