To love beauty is to see the light

Godmorgen søde piger! Håber I har sovet godt og er friske på en lækker dag med solskin. Jeg skal til min storesøster Malues fødselsdag sammen med familien kl. 13, og kl. 17 holder min veninde Stina fødselsdag. Så jeg må se om jeg kan få planlagt nogle indlæg til jer, og nå at tage outfitbilleder før jeg tager afsted til min søster. Ellers kommer outfitbillederne i hvert fald på bloggen i morgen, hvis jeg ikke når det i dag. Tager hjem til mine forældre i nat og er der til i morgen formiddag, så der kan jeg også nå at tage nogle fine billeder i deres smukke have <3

Jeg er virkelig blevet vild med ELF’s make-up og har efterhånden fået købt en del (men ikke nok!), så her får I endnu en anmeldelse, og denne gang af deres Brightening Eye Color. Jeg valgte min i farven “Ethereal”, da jeg er vild med kombinationen af orange/lyserød/hvid/brun. Især fordi jeg har lidt grøn-blå øjne, og orange og lyserød er især med til at fremhæve dem. Selve øjenskyggen er nem at bruge og blende som man vil, og den lysner og definerer øjnene, så man får et frisk og vågent look. Denne skulle også være langtidsholdbar, og det er jo bare skønt!

Som I ser på billedet overfor, så har jeg brugt den orange/lyserøde farve til højre og den brune/hvide øjenskygge til venstre. Synes selv farverne er rigtig fine og jeg starter ud med at lægge en base med den hvide øjenskygge, så den går næsten op til øjenbrynene, og så ellers bare lægge farverne mørkest ved øjenkrogen. Til venstre har jeg lagt meget farve ved den yderste øjenkrog og til højre har jeg lagt meget ved den inderste :-) Smagssag. Men nu kan I i hvert fald se hvordan det ser ud. Skal helst klart have flere farver af denne øjenskygge! Hvad synes I piger?