Forårs musthaves 2013

Hej piger! Hjemme fra endnu en arbejdsdag og den har faktisk været overraskende god i dag. I øjeblikket har vi mange interne jokes som flyver rundt på kontoret og det er bare så sjovt at være på arbejde når stemningen er så god. Love it. Og så når de vikarer man snakker mest med også er der, så er det hele jo bare perfekt ♥

I dag har jeg samlet nogle af mine absolutte forårs musthaves lige for tiden. Jeg kunne så så gODT tænke mig et par sneakers med glimmer, da det er super fint her til foråret og det er så meget fremme, hvilket betyder der er mange modeller at vælge imellem. Jeg er dog faldet pladask for nogle fra Aldo, dog ikke i farven på billedet, men i mere grå/beige farve, men modellen er den samme. Så fine! Derudover kunne jeg godt tænke mig et peplum top, da det er så feminint og ser fantastisk ud til en nederdel til fest. Rosemundetop med blonder i sart rosa er også højt på listen, da den vil se flot ud til et far løse bukser og et par sandaler. Simpelt og stilfuldt :-) Smykker i sarte farver køber jeg en af de kommende dage, da jeg har fundet den perfekte hjemmeside! Kan slet ikke vente med at vise jer. De er så søde! Blondeshorts kan man ikke komme udenom, og slangeskindsbukserne ville også være helt perfekte, da den lyse farve er så god til foråret. Alt andet taler vist lidt for sig selv. Hvad er jeres forårs musthaves?