There is no Y in running

Godmorgen piger. Har åbenbart fået øjenbetændelse i mit venstre øje, så er nu på øjendråber. Det er så smertefuldt og det er super lysfølsomt. Så nu er alle persienner mm. trukket fra herhjemme. Haha. Så jeg beklager at jeg nok ikke kommer til at blogge så meget, før det er væk igen (forhåbentlig inden weekenden).

Nå, men dette indlæg skal ikke handle om mit øje, men derimod om træning. Jeg er jo som sagt startet ud med øget træning og super sund kost indtil 1. september, hvor jeg regner med at rejse til udlandet, og derfor skal bikinikroppen gøres helt klar! Nu har jeg godt nok ikke fået den bedste start, men det skal ikke stoppe mig. Så giver jeg den bare ekstra gas når mit øje er OK igen. Jeg har derfor siddet og kigget lidt på nettet efter nogle lækre løbesko, da jeg gerne vil begynde at løbe, og disse 3 har fanget mine øjne:

Nike har altid været mit foretrukne mærke inden for træningsgear, og derfor er mit valg også faldet på Nikes løbesko. Nike Free har altid fascineret mig, og jeg er vild med at sålen er så flad og bøjelig (som at løbe på bare fødder!), og så er de jo bare så smarte! For mig er det også vigtigt, at skoen er pæn, for ville det ikke være synd at lade sådan en fin løbesko stå ubrugt? Motivation! Så har vi Nike Lunarglide, som især er god til pronerende løb. (når ens fod har tendens til at gå lidt mere til den ene side). Denne sidder stramt, og sørger for at støtte foden rigtig godt, og så er jeg vild med kombinationen af grå/lyserød. Sidst men ikke mindst, så er der Nike Flyknit One, igen i grå/lyserød. Disse er perfekte til neutralt løb, og skoen har Flywire-teknologi for rigtig god stabilitet.

Disse 3 løbesko er alle fundet inde på Stadiums hjemmeside, og der kan I bl.a. også finde billige løbesko fra andre mærker også. Så hvis I, ligesom mig, overvejer at begynde at løbe, så er Stadium et rigtig godt udgangspunkt at kigge efter sko på, da der står en fin beskrivelse af hver sko og hvilken slags løb skoen er god til :-) Håber I kan finde lidt inspiration i dette indlæg ♥