The sun always shines in Sunny Beach

Shorts – Traffic People // Top – Gina Tricot // Sandaler – Magasin

Godaften piger. Jeg har, trods manglende overskud, tømt min kuffert og ryddet lidt op i lejligheden og lagt alt på plads. Jeg havde egentlig også planlagt at tage til træning, men min snottede næse bekræftigede mig i, at det nok var bedre at vente til jeg var helt rask. Arbejdet kalder jo også i morgen, og det ville være skørt at ringe ind syg 2. dag efter sin ferie. Håber det er væk snart, så jeg kan komme i gang med træningen igen :-)

Som lovet, så er her det første outfit fra ferien. Vores hotel havde en rigtig fin sti ned til nogle værelser, hvor der var blomster og buer med blomster/grene, så MÅTTE bare have et billede. Synes de er blevet super fine, og er vild med de røde blomster, da de skaber lidt kontrast. Jeg har mine silkeshorts på fra Traffic People og min fine strikkede top fra Gina Tricot. Derudover, kan I se et lille sneakpeek på en ny pung som jeg købte dernede. Glæder mig til at vise jer mine nye køb. Vi skrives i morgen ♥