The Protein Kitchen

Hej piger! Så er det blevet torsdag, og jeg kan mærke, at weekenden er tæt på nu! Er det ikke skønt? Lige før jul tænkte jeg, at jeg ville forkæle mig selv lidt og give mig selv en julegave: The Protein Kitchen! Den ville være en kæmpe motivationsfaktor i det nye år, og især med mine mål mht. træning og sund kost. Der er sindsygt mange lækre opskrifter i, og det er alt både fra morgenmad, frokost og aftensmad til sunde proteinrige kager, desserter, pandekager, drikke osv.

Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve opskrifterne, og indtil videre har jeg kun haft lavet 1 opskrift. Tænker at jeg vil dele lidt med jer herinde, til de næste par sager jeg laver derfra! Hvad kunne I godt tænke jer af opskrifter: morgenmad, frokost, aftensmad, sunde snacks/desserter? Andet? Skriv endelig i kommentarfeltet ♥ Se med imorgen, hvor jeg poster en rigtig lækker hue, som nogle af jer måske allerede har set et sneakpeek på, på min instagram STYLEBYSTEFANIE <3