Ebay tip: De perfekte blondeshorts

Godeftermiddag piger. Det har allerede været en skøn dag. Startede morgenen med at melde mig ind i Fitness World igen, da jeg meldte mig ud grundet flytning her fra Rødovre pr. 1/6. Men nu er der en masse rod med vores udlejer, og vi kan godt blive boende lidt længere, men ved endnu ikke hvor længe. Nå, men jeg fik trænet og det var så lækkert. Ellers har jeg brugt min dag på at rydde lidt op, og bare slappe af. Byen kalder måske i aften, men intet er sikkert endnu :-)

Jeg har endelig modtaget mine blondeshorts fra eBay. Disse har jeg virkelig set frem til at modtage, for nogle gange kan ting fra eBay godt skuffe. Helt ærligt – det er så billigt og materialerne er nogle gange ikke særlig holdbare. Men det må man tage med. Dog er jeg positivt overrasket over disse shorts. Jeg er så forelsket i dem <3 De er flottere end forventet og så fine og unikke! Størrelsen er en onesize og jeg bruger normalt small, og de passer perfekt! Men vil også tro at en x-small og medium kan passe dem, da de er meget elastiske. Jeg er vild med mønsteret og især sammen med min blondetop på billedet, som jeg faktisk også har købt på eBay. Er shortsene ikke bare vidunderlige? :-) Skal I have jer et par også? :D

Blondeshorts fra eBay – ca. 62kr inkl fragt