De perfekte støvler er endelig mine

Godaften søde piger. Så sidder jeg herhjemme i mine forældres sofa og hygger med lækker kaffe og godt selskab. De hentede mig allerede ved 12-tiden, og mig og min mor har bare slappet af herhjemme, mens min far har været på arbejde. Dog er han lige kommet hjem og nu er der ved at tændes op i grillen til lidt sen sommermad <3 Ih, livet er bare herligt hjemme hos dem. I morgen står den på lidt lejlighedskigning, så det skal nok blive spændende.

ldir støvler

Men nu kommer det længe ventede indlæg, som har kriblet i mine fingre for at skrive: et indlæg om mine nye elskede LdiR støvler! Jeg har sukket efter dem så længe, og pludselig en dag jeg sad og kiggede lidt på eBay, kom jeg i tanke om, at jeg jo kunne være heldig at finde dem derinde. Men resultaterne var negative. Dog vendte jeg tilbage efter et par dage, og hov, så dukkede der et par op i MIN størrelse! Sælgeren var privat, og sendte kun til England, men efter lidt snak frem og tilbage fik jeg hende overtalt – måtte slippe sølle 1100,- og det var inkl forsendelse og forsikring. Føler mig så heldig og de var aldrig brugt og med kasse osv. Så smukke og unikke støvler. I’m in loooove <3 Hvad synes I, piger? Er de ikke fantastiske?