Fortæl mig hvilken en der er din favorit

Hej piger ♥ Hvor er det bare varmt i dag! Det jo helt vildt, men rigtig lækkert :-) Dagen i dag står på en times Mave/Balle/Lår kl 18 med min veninde Christina, så det skal nok blive en varm time. Der er ikke noget udluftning i min Fitness Worlds holdsal, så vi sveder alle sammen så meget! Så et dejligt bad efterfølgende er virkelig det bedste i verden. Der åbner snart et nyt center i Rødovre centeret, og det er ca. 1,5 km fra mig. Kan slet ikke vente, og motivationen stiger lige en grad når det er så tæt på!

Fra venstre: Elise Ryan kjole, Asos kjole, Asos kjole

De sidste par dage og i weekenden, fik I nogle forskellige kjoler at se på bloggen, 3 for at være helt præcis. Alle købt på Asos, og alle sammen fra deres udsalg. Nu kunne jeg bare godt tænke mig at vide: Hvilken kjole synes I bedst om? I kan finde links til de forskellige indlæg under billedet, hvor der er flere billeder ♥ Ha’ en fantastisk dag piger. Skal til Køge i morgen efter arbejde af en bestemt årsag, som I kommer til at høre mere om senere. Vender i hvert fald tilbage i morgen, måske med et makeup indlæg igen, da jeg lige har modtaget to kææmpe kasser fra ELF. I’m an addict!