En taske der beskriver mig meget godt

Godaften skønne læsere ♥ Heldigvis fik jeg taget en del billeder til jer i weekenden, og dermed er jeg klar til bloggen. Fremover skal jeg prøve at tage billederne i weekenden, da jeg kommer alt for sent hjem på hverdage, og jeg dermed mister lyset. Jeg er ikke stor fan af at tage billeder med blitz, så det vil fungere bedst for mig som denne weekend. Har I forresten haft en god en? Jeg har haft en skøn weekend, som har stået på en tur på Strøget (og lidt shopping i New Yorker og H&M som I snart vil se mere af på bloggen) samt cafétur. I kan se flere billeder på @stylebystefanie på Instagram ♥

Taske fra H&M

Ét af de køb som jeg gjorde mig, og som jeg er rigtig glad for, er den fine taske I ser på billederne. Jeg har længe manglet en taske i dén størrelse, og som er kattehårsvenlig – dvs. som alle kattehår ikke sidder fast på ligesom min nuværende. Denne er “læder-look” og jeg er så vild med teksten på tasken også, da den ikke kunne passe mere til mig. Vi piger har ofte en masse ting i tasken og alt der står på tasken er stort set hvad jeg har i den – og lidt til. Hvad synes I om den? Jeg fandt den i H&M til sølle 70-80 kroner. Jeg har købt en del fede t-shirts i New Yorker og det LÆKRESTE halstørklæde også, som jeg glæder mig til at vise jer i løbet af ugen. Derudover vil jeg også komme med en lille opdatering på min træning og kost. Stay tuned.