Opskrift: Sunde proteinkugler med lakrids

Godmorgen piger. Håber I har nydt weekenden indtil nu! Jeg var som sagt ude med nogle venner om fredagen, og det var faktisk rigtig sjovt. Fik snakket med en masse søde mennesker, og ja, danset en hel del. Igår var bare en afslapningsdag, så der tog jeg ned og træne 1 times cardio (for at svede noget alkohol ud af kroppen, haha) og ellers bare hygget. Senere i dag skal jeg ned og træne sammen med en af mine veninder og lige kigge på lidt lektier senere. I dag vil jeg dele denne lækre opskrift på sunde proteinkugler med lakrids. Jeg synes de er rigtig gode, og især fordi jeg elsker kombinationen af chokolade og lakrids!

Sunde protein-lakridskugler

Det skal du bruge (10-15 stk):

Bland proteinpulver, affedtet kokosmel, sukrin og kakaopulver i en skål (kokosmelet kan fåes i helsekostbutikker). Smelt chokoladen i mikroovn eller over et vandbad og rør den smeltede chokolade og kokosmælken i skålen sammen med de tørre ingredienser. Ælt dejen grundigt, til den har en fast og ensartet konsistens. Form kugler af dejen og rul dem i lakridspulveret. Sæt dem i fryseren til afkøling i 5-10 min.

sunde kugler med proteinpulver og lakridssunde proteinkugler med lakrids

Igen, skriv gerne hvis I prøver dem. Er altid nysgerrig om hvad I synes om de opskrifter jeg lægger op. Disse er forresten også perfekte som sød snack, når man craver noget usundt. Jeg synes de går ind og dækker det “behov” i hvert fald. Imorgen vil jeg vise jer lidt nyt træningstøj ♥