Opskrift: Sund eftermiddagssnack med sukkerfri chokolade

Godaften skønne læsere. Så fik jeg endelig overstået min første eksamen idag, men karakteren kommer først i slutningen af januar. Så må vente lidt med at juble, men pt. er jeg bare så GLAD over den er færdig, også så jeg kan få mit sociale liv igen. Haha. Har nærmest lukket mig inde hele ugen, og har næsten også sovet i 4 timer siden jeg kom hjem. Det har min krop virkelig trængt til!

Idag vil jeg vise jer en super lækker og god snack/mellemmåltid, til når sukkertrangen melder sig. Jeg tæller kalorier til hverdag, og derfor er der ikke rigtig plads til så mange cheatdays pt. Så når jeg har lyst til noget sødt, så skal jeg være kreativ inde for de kalorier jeg har tilbage. Så idag blev det til Cheasy vanilje skyr med mørk stevia chokolade fra Isis, uden sukker. Der er ikke andet i det, end at hælde noget skyr op og knække lidt mørk chokolade over. Det hjalp heldigvis! ♥ Håber I kunne finde lidt inspiration. Man behøver ikke altid gå ud i det helt store bage-sund-kage, men kan sagtens nøjes med noget enkelt og let. I morgen kommer der lidt nyt tøj på bloggen, så følg med <3