Opskrift: Sund og proteinrig gulerodskage med frosting

sund-og-nem-gulerodskage-med-frosting

Som jeg har skrevet tidligere, så kastede jeg mig ud i en sund protein-gulerodskage i fredags, med friskost-frosting og jeg lovede at dele opskriften hvis den blev god – og den blev mere end god! Piger, jeg lover jer denne kage er sindsygt lækker og især med frostingen. Mmmmh, den er en sikker vinder når man får gæster også, men så må I nok hellere lave flere, da den bliver rippet. Haha.

protein-gulerodskagesund-protein-gulerodskage-med-friskost-frosting nem-gulerodskage-med-proteinpulver

Det skal du bruge:
2 æg
2 dl mælk
50g mandelmel
150g Sukrin Gold
1 tsk kanel
2 spsk olie
50g proteinpulver (gerne vanilje)
50g fuldkornsmel
1 tsk bagepulver
150g revet gulerod
FROSTING
200g Philadelphia light
2 tsk vaniljepulver
4 tsk Sukrin Gold

1. Start med at piske mælk, sukrin gold, æg og olie sammen.
2. Når det er gjort, så tilsæt proteinpulver, mandelmel og fuldkornsmel og rør rundt og vend det hele godt sammen.
3. Tilsæt så kanel og bagepulver og til sidst gulerødder og rør rundt.
4. Hæld massen i et fad og bag i ovnen i 40-45 min. på 170-180 grader.

Havde besøg da jeg lavede den og serverede den, og jeg kan love jer for det var en succes. Den smager himmelsk, og er en fantastisk erstatning for usund og sukkerfyldt kage. Lad mig endelig vide hvis I kaster jer ud i den ♥

signature