Opskrift: Sund cookie dough lavet på kikærter

Har I også påskeferie denne uge og indtil på tirsdag? Det er virkelig tiltrængt for mig, da vores skole ikke har vinterferie, så har faktisk ikke haft ferie siden juleferien. Jeg døjer dog med nogle problemer med maven i form af smerter, som min læge desværre ikke kunne hjælpe med, trods mange tests. De ved simpelthen ikke hvad der er galt. Jeg skal nok ud på et laboratorium hvis det fortsætter, og have taget mere dybdegående tests. Håber det snart forsvinder! Nok om det. Denne uge står på træning, venindehygge og ja bare nyde det. I morgen skal jeg til Næstved til et photoshoot, så det skal nok blive spændende.

sund-og-nem-cookie-doughsund-cookiedough-med-kikærter

Spurgte på min facebookside, om der var nogle der ønskede en sund opskrift på cookie dough, og det var der flere der gjorde. Hvem elsker ikke kagedej? Så her er MIN opskrift, efter et par forsøg: 1 ds. drænede kikærter, 1 scoop proteinpulver m. vaniljesmag, 1 spsk peanutputter, lidt vanilje essens, en tsk honning (jeg brugte flydende), lidt mælk og flydende sødemiddel efter behov. Blend det hele sammen og tilsæt evt. mere mælk, alt efter hvilken konsistens du ønsker. Jeg ville gerne have den lidt grov. Når det er klaret, hæld det op i en skål og tilsæt lidt mørkt hakket chokolade or rør rundt. Sæt det i fryseren i en halv times tid og vupti, så er det klart! Det kan også opbevares i køleskabet ♥ Smager super lækkert og skal helt klart laves igen snart. Om ikke andet, et par bøtter til fryseren, hvis sukkertrangen trænger på! Ha’ en god dag, søde læsere <3

signature