Opskrift: Frosne bananbidder med peanutbutter og chokolade

Jeg tænkte det var på sin plads med denne opskrift på sunde bananbidder, nu når weekenden står for døren. Jeg har en meget sød tand, og derfor prøver jeg tit at finde lækre og sundere alternativer, som kan gå ind og dække det behov jeg har for søde sager – uden for mange kalorier og sukker. Jeg har længe haft en ting for banan/peanutbutter kombinationen, da jeg virkelig ELSKER peanutbutter, og jeg har haft denne opskrift gemt et stykke tid. Nu synes jeg så det er på tide at dele den med jer! Det er super nemt, og der er kun 3 ingredienser:

bananer, mørk chokolade (75-80 %) og peanutbutter (cremet eller chunky).

banan-peanutbutter-chokolade-snacksund-snack-dessert-med-banan-peanutbutter

Start med at skære bananerne i skiver og smør så et lag peanutbutter på, og læg et stykke banan ovenpå. Derefter smelter du den mørke chokolade (jeg gjorde det over vandbad) og dypper halvdelen af “banansnacken” ned i. Sæt dem derefter i fryseren i ca. 3 timer og VUPTI – så er det lækre og sunde snacks ♥ Det smager så lækkert.

Læs også: Opskrift på nem og sund iskaffe med proteinpulver

sund-snack-med-banan-og-chokolade

Hvis man ikke gider til at smelte chokolade kan man knække nogle små stykker af chokoladepladen, og lægge den direkte ind mellem bananlagene. Dét smager også super godt og er nemt hvis man har fået akut snack-behov :D Man kan evt. drysse lidt kokos eller lign. på – det er et hit! Jeg håber I synes om opskriften, og skriv endelig hvis I prøver den – er spændt på om I også føler jer lidt afhængige bagefter! Original opskrift kan findes her.