Flotte høretelefoner med fine detaljer

Hej smukke piger! Her forleden dag var jeg så heldig, at modtage disse super fine øretelefoner fra SUDIO. Jeg har set dem flere steder på Instagram efterhånden, og generelt hørt rigtig gode ting om dem, så var spændt på selv at afprøve dem! Udover øretelefonerne hørte der nogle ekstra øredutter (haha hvad hedder de?) med, samt en lille taske/case, hvor man kan opbevare dem i, hvilket er en rigtig fin detalje ♥

sudio-se sudiosweden-earphones sudio-sweden-klang

Selve lyden er rigtig god og jeg er vild med dem. De er en del bedre end mine originale til min Iphone, og de sidder også bedre fast i øret, og det er især lækkert når jeg træner. Derudover lukker den riiigtig meget lyd ude, perfekt! Jeg er vild med kombinationen af guld og hvid og generelt hele det simple design, som får det til at se meget lækkert og eksklusivt ud. Der er andre farver inde på hjemmesiden også, og i og med jeg er så vild med dem, har jeg fået en rabatkode til mine søde læsere: STYLEBYSTEFANIE15, som giver 15% rabat hvis I køber et par høretelefoner derinde – gælder indtil 13. maj. JEG kan i hvert fald stærkt anbefale dem, og de er alle pengene værd! Vi skrives :-)

signature