Stop existing and start living

Hej piger! Min computer har drillet mig lidt de sidste par dage, men nu skulle den vist være i orden igen. Jeg kunne nemlig ikke komme på igår, så derfor var der lidt stille, men nu er jeg tilbage. Har holdt fødselsdag for min skønne familie i dag (instagram: Stylebystefanie – der kan I se lidt billeder), og det var bare SÅ hyggeligt ♥ Nu er jeg bare proppet med lagkage og slik, så den kommende uge skal lige være lidt sundere ;-)

Top – H&M | Bukser – Buch Copenhagen | Cardigan – Vila | Støvler – LdiR

I dagens anledning havde jeg mine skønne Buch Copenhagen bukser på med det fine mønster, som er af lidt ældre dato, og som jeg faktisk har fundet på Trendsales. Jeg ærger mig ofte over jeg ikke når at købe varerne når de er fremme, men så er jeg tit heldig at finde dem på Trendsales nogle måneder efter :-) De er virkelig lækre og jeg er vild med farverne, så derfor tog jeg en bordeau top på og så mine LdiR støvler og en sort glimmercardigan. Casual men samtidig lidt fin :-) Jeg håber I har haft en skøn weekend! Jeg har jo været lidt småsyg denne uge, så glæder mig til at vende tilbage til træningen i morgen. Den kommende uge vil jeg komme med flere outfitbilleder, eBay-indlæg mm. I er velkomne til at komme med forespørgsler <3 Ha’ en god aften, søde piger ♥