3 fine forårsoutfits

Godmorgen søde piger. Sad igår aftes og tænkte på, at det snart er forår, så legede lidt med Polyvore, og satte disse 3 fine forårsoutfits sammen til de lidt varmere dage. Jeg glæder mig så meget til vejret bliver varmere, så man kan gå med lette toppe og shorts <3 Jeg elsker ferskenfarvede kjoler, og disse tre er ingen undtagelse. Synes at det er sådan en flot forårs- og sommerfarve, og er helt vild med disse tre outfits. Kjolerne er luftige og chiffonagtige og det er lige netop hvad der skal til <3 Og så har de hver unikke detaljer i form af enten palietter, blonder eller mønster. Det er især fedt med statement halskæder og statement armbånd til dem for at pifte det lidt op :-) Jeg har netop selv erhvervet mig en beige/ferskenfarvet kjole fra Nelly for mine fødselsdagspenge, og den kan I bl.a. også se hvis I følger min facebookside. Ellers kommer den selvfølgelig på bloggen når jeg modtager den.

Hvilket outfit er jeres yndlings? <3