Spring darling, I’m waiting for you

Godaften dejlige piger. Så er jeg hjemme igen og hvor er det bare trist. Kunne virkelig godt have blevet en dag mere, for jeg hygger mig virkelig når jeg er hjemme hos mine forældre. Som jeg tidligere har skrevet, så skal lejligheden som jeg bor i nu jo opsiges pr. 1/3, så dvs. jeg står uden bolig d. 1/6. Hvis ikke jeg har fundet noget inden, har mine forældre sagt jeg gerne må flytte hjem igen, og så kan de måske sælge nogle af deres møbler i deres kælder, som er beboelig, så jeg kan få min egen “lejlighed” dernede! Den har nemlig også egen indgang og det kunne virkelig være hyggeligt! Men på den anden side vil jeg også bare gerne have min egen lejlighed. Nu må vi se hvad der sker :-)

Her er dagens outfit i hvert fald! Jeg er helt vild med bæltet og toppen som jegkøbte i Zanca Sonne. Har længe ledt efter det helt perfekte bælte med nitter, som jeg ville bruge til mange af mine oversize bluser, da det ser så fedt ud med et bælte i taljen. Men har aldrig kunne finde et ordentligt så nu er jeg så glad for dette. Toppen er også bare skøn og især også når vejret bliver varmere, til et par fine blondeshorts. Skal ud og lede efter nogle! I morgen kommer der indlæg om min nye Nellykjole som er så smuk. Så husk at holde jer opdateret. <3


Glimmertop – Zanca Sonne // Metallic jeans – Gina Tricot // Bælte – Zanca Zonne // Støvler – Mengnisha