Spread love everywhere you go

Bukser – nelly.com | Cardigan – Buch Copenhagen | Sneakers – Aldo | Blondetop – Creme fraiche

Godeftermiddag søde piger :-) Håber I alle har nydt jeres søndag og fået det bedste ud af weekenden. Det har jeg i hvert fald, og i morgen er en ny uge med en masse muligheder, for at forme den præcis som man vil. Jeg skal fx. bruge min onsdag sammen med en af mine bedste veninder, hvor vi skal ud og spise sammen om aftenen. Bliver så hyggeligt og glæder mig til at tøsesnakke med hende <3

Jeg havde planlagt at tage udenfor i dag, for at tage outfitbilleder i dag, men pludselig begyndte det at regne og hagle (??!). Så det måtte blive indenfor. Desværre ikke så inspirerende, men måtte gøre hvad jeg kunne :-) I dag er jeg iført mig mine grå bukser fra Nelly, som jeg virkelig synes er fine. De er baggy og har en silkestribe langs. Derudover har jeg min blondetop på fra Creme Fraiche, som jeg virkelig ikke kan leve uden. Den er så smuk og dejlig at have på. Dertil min cardigan fra Buch Copenhagen med palietter langs knapperne på siden og til slut mine nye sneakers. De er virkelig så fede og kommer til at være flotte til sommer, til et par shorts, en blondetop og et par brune ben :D Forresten kan I også fornemme på billederne, at jeg har fået mine extensions ud :( øv. Nu leder jeg bare efter nye steder at få det, så skriv endelig hvis I kender et godt sted! Nyd resten af jeres aften ♥