Ask me anything

Hej sødeste piger. Jeg håber I har haft en god dag indtil videre. Jeg er som sagt startet ud med LCHF igen, og eftersom min weekend måske ikke var den allersundeste (ups) så skal jeg lige ovenpå igen. Jeg har det dog lidt underligt i kroppen, som om sygdom er ved at snige sig ind på mig, men jeg prøver så vidt muligt at forhindre det :D Jeg har forresten fået ny instagram: Stylebystefanie1, så vær sød at følge den, hvis I allerede følger den anden. Den anden har nogle hashtag-problemer, så var nødt til at lave en ny :(

Og nu til det som hele indlægget handler om: SPØRGERUNDE! Spørg mig om alt mellem himmel og jord i kommentarfeltet til dette indlæg, og jeg laver et indlæg (ved ikke endnu om det bliver video eller bare svar i et almindeligt indlæg) og en uges tid, med svar til jer ♥ Dette er bloggens allerførste spørgerunde, så jeg håber I tager godt imod den og ikke efterlader kommentarfeltet helt tomt ;-) Vender tilbage i morgen med billeder af noget af mit nye interiør <3