Sorte jeans og hvid top

Hej piger. Så er det snart ved at være jul, og jeg har kun denne uge tilbage på skolen, inden jeg har juleferie. Det bliver super lækkert, og håber at kunne nå at få lavet en masse indlæg til jer, nu hvor jeg har bedre tid. Vi har ikke efterårsferie på skolen, så denne juleferie har jeg glædet mig MEGET til. Håber forresten I alle har haft en super god mandag indtil videre, og hvis I er typen der bare hader mandag, så synes jeg I skal læse et af mine tidligere indlæg her: grunde til ikke at hade mandag.

outfit-til-skole outfit-til-skolenBluse: H&M – Jeans: Gina Tricot – Sneakers: Warp

I dag vil jeg vise jer et typisk outfit, som jeg har haft på i skole i dag. Jeg har ofte jeans på (sorte, blå, ripped osv.) og ellers en langærmet eller kortærmet bluse, og dette i dag vil jeg derfor kalde et typisk skole outfit. Jeg eeeeelsker de stramme gråsorte jeans, som jeg efterhånden har slidt op, selv om de ikke er mere end en måned gammel. De sidder super godt og hænger ikke i løbet af dagen, som nogle jeans har tendens til. Jeg er også vild med den hvide løse bluse, da den er længere bagpå end foran.

Skoene er købt i Stadium, og kostede 38 kroner på udsalg, og lige for tiden er jeg en rigtig sneakerspige, da jeg stort set altid går i enten disse, nogle fra Nike eller mine Converse. Når vejret er lidt koldere hopper jeg selvfølgelig i mine elskede bamsestøvler, som der er delte meninger om, men jeg elsker dem :D Og nej, ikke dem med papsål hvor man går skævt, men med en gummisål, så de også kan tåle at være ude i regnvejr. Tænker at vise jer min samling snarest ♥ I må alle ha’ en fortsat god mandag, og husk at det snart er jul, så der er ingen grund til ikke at smile!

signature