Hate the sin, love the sinner

outfit-med-rullekrave outfit-sort-bluseRullekrave fra Gina Tricot | Bukser fra Zara (gamle) | Sneakers fra Nike

Godaften piger ♥ Håber I alle har haft en skøn dag. Jeg har været nede på skolen for at printe materiale til eksamen, som jeg har lavet og ellers har jeg bare gjort det sidste færdigt til powerpoint. I morgen står på træning og så bare øve, øve og øve. Jeg kunne godt mærke nerverne i bussen på vej til skolen i dag, selv om jeg bare skulle printe noget. Det er altså noget værre noget med de nerver, og jeg misunder inderligt alle dem der kan få dem under kontrol.

Nå, men her til aften vil jeg vise jer dette fine og afslappede outfit. Jeg prøver så vidt som muligt at blogge hver dag og ellers uden mere end et par dages mellemrum, og jeg synes det går godt :-) Håber også at I kan mærke det derude bag skærmen! Den sorte rullekrave var en jeg fik i julegave, og jeg er super glad for den. Den passer til så meget, og kan endda se super fin ud til fest sammen med en kort nederdel. Bukserne er efterhånden et par år gamle, men de er stadig nogle af mine yndlings. Hvad synes I om outfittet? ♥

signature