Sorte og grå ting fra eBay

toej-fra-ebay1. her. 2. her. 3. her. 4. her. 5. her. 6. her.

Jeg går lidt amok med at kigge på eBay for tiden, og derfor vil jeg måske også gå lidt amok i eBay indlæg her på bloggen. Hihi. I skal sige til hvis I ønsker at jeg finder nogle ting inden for en bestemt kategori osv. Men ja, nu fandt jeg frem til alle disse lækre items i henholdsvis sort og grå. Jeg synes det er ret fint at jeg fandt de to “Calvin Klein” items derinde! Hvis det er som på billedet, så er der i hvert fald penge at spare. Husk ALTID at tjekke hver sælgers størrelsesguide og sammenlign med jer selv. Det er så vigtigt, at det ikke kan siges nok gange, da eBay størrelser varierer rigtig meget.

Jeg er også helt tosset med skjorten, som faktisk har været på min watchliste i alt for lang tid. Jeg har især forelsket mig i den blå variant (den kan fås i mange farver) inde på annoncen, da jeg tror den vil komme til at se fin ud til mit lyse hår. Bodyen er også virkelig fin, og ser flot ud til et par jeans, især med den fine ryg. Jeg ville nok bruge den som et lidt finere hverdags-item, eller fx i byen sammen med et par stramme jeans eller nederdel. Hvad synes I om de forskellige ting jeg har fundet? Og har I andre gode idéer til eBay-indlæg her på bloggen?

signature