Sometimes real life seems enchanted

Godaften piger. Hooold nu op, hvor er det bare et møgvejr i dag. Cykelturen på 2 km til arbejde var pludselig en hel forhindringsbane, og jeg måtte stoppe op flere gange og trække cyklen. Men det forhindrede mig dog ikke i, at smutte en tur op i Fitness World og træne ben/balder. Havde ikke en hel optimal dag i dag, da jeg ikke følte mig “stærk” som jeg plejer, hvis I kender det? Altså lidt mindre energi.. Men jeg kom igennem træningen og onsdag står den på arme og mave :-) Jeg er blevet super glad for min styrketræning, da jeg jo førhen næsten kun gik på hold, så det er fantastisk ♥ Og min veninde Christina kommer nok også onsdag, så jeg kan tæske hende igennem programmet også!

I dag vil jeg vise jer en ny kjole, som jeg modtog i min store Nelly-pakke (med hele 6 kjoler!) før jul. Jeg har postet en af de andre kjoler her: Feminin kjole med fine detaljer. Denne kjole var tiltrængt i min garderobe, da jeg ikke ejer så mange kjoler med lange ærmer. Langærmede kjoler er super elegante og jeg elsker at denne ikke viser så meget, udover at den selvfølgelig er kort. Dog er den meget prangende, og jeg elsker det, og så er det endda med leopardmønster! Masser af pallietter, og det er okay, da både snittet på ryggen og foran sidder højt, så den er ikke “for meget”. Hvad synes I om den, er den ikke bare fin?